Evello d.o.o.
IT CONSULTING & BUSINESS SERVICES

Evello d.o.o je neovisna konzultantska tvrtka usmjerena prema pružanju usluga operativnog i strateškog savjetovanja vezanog uz unaprjeđenje poslovanja i razvoj informacijskih sustava.

ISO 9001:2008

Tvrtka Evello d.o.o. uspješno je obnovila certifikat sustava za upravljanje kvalitetom u sukladnosti sa zahtjevima norme ISO 9001:2008 i time potvrdila visok stupanj kvalitete isporuka. Više >>

Više >>

vizija & misija & vrijednosti


Vizija

Postati vodeća neovisna konzultantska tvrtka u Hrvatskoj koja ujedinjuje poslovna znanja i znanja informacijskih tehnologija sa ciljem unapređenja poslovnih rezultata i zadovoljstva klijenata.

 

Misija

Znanjem, iskustvom i dugoročnim partnerskim odnosom, kroz poslove operativnog i strateškog savjetovanja u području usklađenja poslovnih ciljeva i rješenja baziranih na informacijskim tehnologijama, pomažemo našim klijentima u ostvarenju dodane vrijednosti te povećanja konkurentnosti.


Vrijednosti


Ukupno više od 60 godina iskustva i znanja u savjetovanju, prodaji i implementaciji poslovnih rješenja stečena na strani prodavača/isporučitelja sada koristimo na strani naših klijenata kako bi im pomogli da optimalno osmisle svoj strateški plan razvoja IT sustava te kvalitetno i efikasno provedu projekte proizašle iz tog plana.

Pouzdanošću i kvalitetom isporučenih usluga ostvariti trajno partnerstvo, povjerenje i zadovoljstvo klijenata.

Svaki klijent i svaki projekt je specifičan. Dinamičnim i prilagodljivim pristupom  projektu temeljenom na svjetski priznatim metodologijama i najboljim praksama, prilagođenim hrvatskom okruženju, osiguravamo efikasnost i najbolje rezultate.